Instagram Auto Likes ( Bulanan)

Instagram Auto Likes akan menghantar "likes"  ke setiap gambar baru yang anda upload secara automatik. Sistem kami akan automatik mengesan setiap akaun pelanggan kami. Apabila anda muat naik gambar baru ke Instagram, gambar tersebut akan automatik menerima "likes" dalam tempoh 15 minit. ANDA BOLEH MUAT NAIK GAMBAR TANPA TERHAD SEPANJANG BULAN LANGGANAN. Sila semak pakej kami di bawah:Auto Likes Packages
Nama Akuan Instagram Anda
Sila Masukkan Email Anda

Perhatian:
1) Sila pastikan tetapan akaun anda tidak berada dalam tetapan" PRIVATE". Anda perlu tetap pada tetapan"PUBLIC" sepanjang tempoh bulan langganan.
2) Sila jangan menukar nama akaun anda semasa langganan anda masih aktif.
3) Anda akan menerima satu email pengaktifan setelah akaun anda telah diaktifkan. Ingat, gambar-gambar sebelum pangaktifan tidak akan menerima "LIKES".  Hanya gambar-gambar yang dimuat naik selepas pengaktifan sahaja yang akan menerima "LIKES".
4) Sila email kepada kami jika anda ingin henti melanggan servis ini pada bulan yang akan datang. Anda perlu email kepada kami beberapa hari sebelum tamat tempoh langganan anda.

Manfaat Membeli Followers & Likes

Media sosial semakin hangat dan popular di kebelakangan tahun ini. Ramai yang telah menggunakan media sosial untuk berhubung sesama lain dan ia merupakan komunikasi yang cepat, mudah & murah.

Ramai ahli bisnis menggunakan media sosial untuk mempromosikan produk dan servis melalui Facebook, Twitter, Instagram, blog, Pinterest, YouTube dan sebagainya. Apabila followers semakin banyak, maka akaun anda akan nampak semakin popular. Cara yang cepat untuk meningkatkan populariti media sosial anda adalah dengan membeli followers / likes / views. Tahukah anda ramai artis atau ahli politik yang membeli followers untuk meningkat populariti mereka? Ya, anda juga boleh meningkat populariti anda dengan membeli followers daripada kami.

Kami menawarkan harga followers / likes / views dengan harga yang murah supaya setiap orang boleh menjadi popular seperti artis. Bukan mudah sebenarnya hendak meningkat followers anda sama ada dalam akaun Twitter, Instagram atau Facebook. Membeli followers merupakan cara yang terbaik, mudah dan cepat untuk meningkatkan followers dalam akaun dan populariti. Jadi apa yang anda tunggu? Beli sekarang juga!